Binnen no time is uw vrachtwagen weer schoon bij een truckwash

Op den duur is het onvermijdelijk dat u vrachtwagen vies wordt en dat u langs moet gaan bij een truckwash. Zeg nu zelf, u wilt toch ook dat uw vrachtwagen er zo schoon mogelijk uitziet? Rijd daarom naar de truckwash van Truckwash 1. Met verschillende wasboxen, professionele reinigingsmiddelen en ervaren personeel bent u er zeker van dat uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. De truckwash vindt u op twee verschillende locaties: één in Roosendaal en één in Rilland. Door de ligging aan de snelweg is de truckwash altijd goed te bereiken met uw vrachtwagen. Wilt u ook de binnenkant van de vrachtwagen een opfrisbeurt geven volgens de HACCP-richtlijnen? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

Laat uw camper, bus, trailer of caravan schoonmaken bij de truckwash

Of u nu met de caravan door de modderige bossen trekt of met de bus door weer en wind over de snelweg rijdt, het is niet te vermijden dat uw voertuig op den duur gewassen moet worden. Truckwash 1 heeft voor u de oplossing. Bij deze ervaren wasserette bent u namelijk aan het juiste adres voor het laten schoonmaken van verschillende grote voertuigen. Of het nu een caravan, camper of een hele vrachtwagen is, de ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat uw voertuig er in een mum van tijd uitziet als nieuw. U vindt deze truckwash in zowel Roosendaal als Rilland naast de snelweg.

De binnenkant van uw vrachtwagen reinigen volgens de HACCP-richtlijnen door een ervaren truckwash

Bent u elke dag veel uur op de weg te vinden met uw vrachtwagen? Behoort het laden, vervoeren en lossen van vrachten tot uw dagelijkse werkzaamheden? Het is niet gek dat dan naast de buitenkant ook de binnenkant van de vrachtwagen vies wordt. Het is daarom verstandig om deze regelmatig te laten reinigen door een ervaren truckwash. U wilt immers toch ook werken in een schone werkomgeving? Kies daarom voor de HACCP-cleaning van Truckwash 1. De binnenkant van de vrachtwagen wordt volledig gereinigd en drooggemaakt, waarna u een certificaat meekrijgt. Hierdoor kunt u bewijzen dat uw vrachtwagen voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Wilt u tijd besparen? Laat dan direct ook de buitenkant van uw vrachtwagen reinigen door Truckwash 1. Zo gaat u altijd in een schone vrachtwagen weer de weg op.

Auteur